Date: 06 feb 2017
Cat: Tuinen

Bloemrijke achtertuin in Veenendaal

 

 

Een tuin met bloemen aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

In 2017 heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel uit Veenendaal deze tuin met bloemen ontworpen en aangelegd. De tuin is voorzien van twee zitplekken. Eén voor in de tuin en één achter in de tuin. Hierdoor kan de bewoner op verschillende uren van de dag van de zon genieten. Wanneer u vanaf het huis verder de tuin inloopt, dan ziet u gelijk een kunstwerk staan. Het standbeeld is midden centraal in de tuin geplaatst en is een lust voor het oog. Verder beschikt de achtertuin over veel verschillende bloemsoorten.

Een tuin met bloemen zorgt voor kleur en gezelligheid

Door bloemsoorten in verschillende kleuren aan uw tuin toe te voegen, krijgt uw tuin een compleet ander uiterlijk. De verschillende kleuren zorgen voor gezelligheid in de zomer. We hebben deze tuin met bloemen aangevuld met plantsoorten die het gehele jaar hun kleur behouden. Hierdoor heeft u een combinatie waarmee u het gehele jaar van uw tuin kunt genieten.

Tuin met bloemen onderhouden

Een tuin met bloemen heeft tuinonderhoud nodig. Naast het ontwerpen en aanleggen van de tuinen, nemen wij het tuinonderhoud graag uit handen. Natuurlijke elementen zoals bomen, heersters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Een haag, boom of plant moet regelmatig bijgeknipt of geschoren worden. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen. Hierdoor kunt u optimaal van uw tuin genieten, zonder de zorgen te hebben dat u uw tuin regelmatig moet onderhouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe tuinontwerp

Bent u van plan om uw tuin te gaan vernieuwen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerp van de tuin? Laat ons dan meedenken. Als hoveniersbedrijf uit Veenendaal zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelingen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een tuin met bloemen als een moderne achtertuin bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier Amerongen, Hovenier Bennekom, Hovenier Rhenen, Hovenier Barneveld, Hovenier Lunteren, Hovenier Woudenberg, Hovenier Amersfoort, Hovenier Ede.